"A fejlődéshez két dolog kell:
fáradhatatlan kitartás, és az a készség, hogy olyasmit is el tudjunk vetni, amibe pedig sok időt és munkát fektettünk be."
Albert Einstein

"A Snickers hivatalosan is Flux serkentő"
Domahidi Márk

Aaron - Epizódok

1. Évad:
1.rész: Visszatérés

5 barát éli minden napjait, majd egyszer egy játékmeghívást kapnak, ami teljesen megváltoztatja életüket. Megtudják az igazságot az elmúlt 15 évről és új erejüket megismerve kezükbe veszik a sorsukat.


Miután Ash horrorisztikus lekváros szendvics evését befejezte, felvetette az ötletet, hogy menjenek el kipróbálni újonnan szerzett erejüket. A gyakorlás végeredménye kis híján balul sült el, amit Aaron bravúros megjelenése mentett meg.
3.rész: Az ősi szobor

Miután Warren kiadja a hatalmas feladatot Aaronéknak, mit sem félve elindulnak megszerezni a szobrot. Miután Lance megmentette saját magát egy Snickers segítségével, túléltek egy barlang robbantást és leugrottak egy szikláról sikeresen szembetalálták magukat Sinnedékkel.
Baron, pedig szembesül a valósággal

4.rész: Az ősi szobor 2.

Miután Dharak egymagában megpróbált leszámolni Sinneddel sikertelenül, a többiek a szobor felé vették az irányt. Szerencsétlenségükre összefutottak Nexussal. Információk sora után felgyorsultak az események és Aaronék a szoborral együtt ismeretlen módon tértek haza.

5.rész: Derült égből villámcsapás

Az események csak úgy pörögnek. Baron a bátyával tölti az idejét, de ideje visszatérnie barátaihoz. Még csak éppen megérkezik, de már rögtön küldetésre kell menniük. Egy teljesen új egyén csöppen bele az életükbe és ismét Sinneddel találják szemben magukat.