"A fejlődéshez két dolog kell:
fáradhatatlan kitartás, és az a készség, hogy olyasmit is el tudjunk vetni, amibe pedig sok időt és munkát fektettünk be."
Albert Einstein

"A Snickers hivatalosan is Flux serkentő"
Domahidi Márk

2012. február 10., péntek

Szerintem itt a vége...

Hali minden blog olvasónak!
Úgy érzem, hogy jogosan és okkal kijelenthetem, hogy valószínűleg többet nem fogtok már Aaron részt látni....
Igen. Ezennel hivatalosan is bejelentem, hogy...
Vége az Aaron c. SOROZATNAK...
Mielőtt nekem ugrana mindenki, hogy miért? Szeretném leszögezni az álláspontomat...
Igen hamarosan kijelenthetem, hogy 1 éve rajzolok FanMadesként..
0-ról indulni nem éppen szép dolog, de az az 1 év igenis sok volt.
Talán furcsának mondható, de visszasírtam már sokszor azt a napot, amikor még az SNY első részét rajzoltam... Hm.. Szép idők.:) Akkor még sehol sem voltak gondok.. se sorozat, se magánélet terén.. A jelenlegi idegállapotommal, pedig végképp lehetetlen sorozatot alkotni. Belefáradtam már, hogy folyton elrontok egy részt, mert sietni kell, hogy az otthon ülök a kényelmes kis popijukat lerakják a székükre és megnézzék a kemény munkával elkészült részt. Mi ebből nekem a hasznom? Ezen sokszor elgondolkoztam már.. Híres nem lettem tőle, Pénzt nem kaptam érte... Akkor miért is csinálom? Gondoltam hobbinak megteszi.. De most már nem. Túlnőtt rajtam ez az egész.. Most már elismerem, hogy Dani, Markov és mindenki más kötél idegekkel bír:) NEKTEK SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!
Ennek az egész sorozatosdinak viszont igenis volt haszna:) Nagyszerű embereket ismertem meg. Főképp Andrét és Gáspit ismertem meg leginkább. Még mindig emlékszem arra a napra, mikor először találkoztunk.
Mikor megérkeztem felhívtam Gáspit és közöltem vele, h egy Opelben ülök. Erre felnéz az égre. Már akkor tudtam, hogy Gáspinál érdekesebb és viccesebb barátot sosem fogok találni.:') André, pedig az az ember, aki gyakorlatilag irányítást biztosított nekünk. Azt hiszem nélküle lett volna jó pár balhé és depi:)
Ez a barátság, pedig erősödött^^ Remélem, hogy a múlt ellenére ez így folytatódik majd. Nemrégiben ugyebár tettem egy kijelentést, hogy nem akarok a FanMadesek közé tartozni.. A kijelentésem most is él, bár senkire sem tudom azt mondani, h utálom, vagy nem kedvelem. Van akihez szorosabb, van akihez lazább kötelék  köt. Na de elég a nyáladzásomból:) Elvégre semmi tragikus nem történt:D Viszont az elmúlt pár napban olyan szinten sikerült kiborulnom, ami nem sűrűn fordul elő velem.. És persze szokásomhoz híven már megint nem gondolkodtam... Elképesztő, hogy akár 2 mondattal is tönkre lehet tenni mindent.. Sajnálatos módon egy barom vagyok és ezt elfogadtam tegnap este... Megjegyezném, h az elhatározásom ekkor történt meg.. Időre lett volna most szükségem, de elnézve, hogy mennyi ideig húztam a 6. rész kiadását már így is pofátlan dolog lett volna. Egyszerűbb, ha feladom:)
Elnézést a sok nyavalygás és téma ismétlés miatt, de most ennyire futotta.
U.i.: Azért nem most halottatok rólam utoljára:P
Minden jót!.. Egyenlőre..

34 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Első kommentem a blogodon... bár, már rég fel vagyok iratkozva, egyúttal minden elismerésem a hobbid iránt. :)
    Én nagyon sajnálom, hogy így döntöttél már csak azért is, mert egy tehetséges, kreatív bloggal lesz kevesebb.. :/
    Néha én is nagyon terhesnek érzem a blogom, nulla forintot kapok érte, arról nem is beszélve, hogy szinte senki - nem túlzok - sem ismeri. Egyetlen dolog miatt csinálom, mert élvezem és őszintén nem nagyon érdekelnek a határidők, így nem lehet olyan terhes ez az egész. :)

    Még egyszer grat és sajnálom a döntésed. =)

    VálaszTörlés
  3. Akartam valami meghatót írni... de elfelejtettem T.T Mindenesetre, megértem a döntésed, de az Aaron nagyon hiányozni fog, számomra egy minőségi sorozat volt.:)
    Na de sok sikert a nehézségek leküzdéséhez, az autogrammodat pedig még sokáig csillogó szemekkel fogom nézegetni. (Ugyanis ki van ragasztva a falra, "Az Aaron alkotójától" címmel *.*)
    Gin' off. :)

    VálaszTörlés
  4. Emberek:D Fogtok ti még hallani rólam:D Csak tessék kicsit kevésbé laikusan olvasni a bejegyzést:P Aaronról sosem fogok lemondani;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  5. Komolyan....mintha Márk egy háborúba készülne ahol meghalhatXD am pacsi márk:) támogatom a döntésedet

    VálaszTörlés
  6. Remélem a problémádra meg találod a megoldást...:((( lehet hogy te azt mondod hogy nem kapsz ezért semmit, és hogy nem vagy híres..de számomra te mindig is nagy ember leszel akár hogy döntessz...

    VálaszTörlés
  7. Jajj Márk,tudod hogy mennyi mindent kaptál te, ezért a sorozatért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jinzo...te mi a fészkeslábikráról beszélsz????O.O

      Törlés
    2. Doma, én nemcsak 1et tudnék mondani 8D de én nem játszom :'(

      Törlés
    3. mondjad gáspi, kiv. vagyok:D

      Törlés
    4. Bazz, így utólag de szeretném tudni, hogy mit akartam mondani.. :D

      Törlés
    5. Faszom.. Most már én is :D...

      Törlés
  8. Ismét sajnálkoznom kell, mivel az Aaron az én szememben is egy igazán jó sorozattnak minősült. A hiánya egy betöltetlen űrként marad majd a szívemben :"( (Igen, én is úgy írok mintha háborúba készülnél, sőt, már haldokolnál, de akkoris szomorúságos ^.-) Azért tényleg őszintén remélem, hogy hallhatok/olvashatok még rólad, sensei :") *szipp*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Max: Azt hittem, hogy te ennél jobb vagy szövegértésből:P

      Törlés
    2. Hááát, a szövegértésem igazából nem a legjobb, nekem inkább a megfogalmazás az erősségem ^^" (szerény véleményem szerint). De ezért most legalább 3x is el fogom olvasni a bejegyzést, hogy megértsem a "relytett" mondanivalót ><! De azért jó tudni, hogy a sensei hisz alamit rólam *rajongói elolvadás*

      Törlés
  9. Márk ez a bejegyzés jól sikerültXD annyit röhögök a megjegyzések naívságán, és figyelmetlenségén:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát de most komolyan:D Ennyire nem fogalmaztam szarul szentem xDDD

      Törlés
  10. Szóval André és Doma nevetségesnek tartja, hogy mindenki arról beszél mennyire hiányolni fogja az Aaront ezért megszületett az én elméletem amiben jómagam nem hiszek. (: Ha Tablettel rajzolsz az talán már nem is tartozik ebbe a műfajba erre utalhat a kijelentésed miszerint nem akarsz többet fanmaker lenni. Illetve az miszerint az Aaronról nem mondasz le utalhat arra is, hogy később felhasználod az Aaront mint karaktert egy másik sorozatba. Ha nem így van gyorsan foszlasd szét az elméletet egy egyenes válasszal. (:

    VálaszTörlés
  11. "Vége az Aaron c. SOROZATNAK..."
    "... végképp lehetetlen sorozatot alkotni. Belefáradtam már, hogy folyton elrontok egy részt, mert sietni kell, hogy az otthon ülök a kényelmes kis popijukat lerakják a székükre és megnézzék a kemény munkával elkészült részt."
    különösen az első mondatot ajánlom figyelmetekbe:)

    VálaszTörlés
  12. Majd írta: az Aaronról soha nem mondok le.
    -Pedig mégis.

    VálaszTörlés
  13. Ismételten korszakunk egyik neves ex-fanmade-esét idézném:
    (Gáspit)
    http://www.myfacewhen.net/uploads/714-epic-facepalm.jpg

    VálaszTörlés
  14. Jò doma azèrt nem eshet le mindenkinek.Mellesleg senkinek nem esett le.Vagy elmondtad te vagy senki se jott rà. :O azèrt azt a rèszletet nem konnyu helyesen èrtelmezni ^^''

    VálaszTörlés
  15. Pedig nem igényel sok gondolkodást a megfejtés xD(Y)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt mért nem lehet "lájkolni"??xD vegyétek ugy, hogy az efölötti megjegyzés "lájkolt" állapotba kerültXD

      Törlés
  16. bocs h csak így ide írok...de valaki nem tudna egy olyan programot ajálani amivel speed paint videót tudnék készíteni...mert a frapsal próbálkoztam de bebizonyosodott h az csak játékokban jó....előre köszönöm :)

    VálaszTörlés
  17. bocs h csak így ide írok...de valaki nem tudna egy olyan programot ajálani amivel speed paint videót tudnék készíteni...mert a frapsal próbálkoztam de bebizonyosodott h az csak játékokban jó....előre köszönöm :)

    VálaszTörlés