"A fejlődéshez két dolog kell:
fáradhatatlan kitartás, és az a készség, hogy olyasmit is el tudjunk vetni, amibe pedig sok időt és munkát fektettünk be."
Albert Einstein

"A Snickers hivatalosan is Flux serkentő"
Domahidi Márk

2011. július 7., csütörtök

Mekkora gyökerek vagyunk xD

Hali így este xD.
Nos még ebben a pillanatban is konferencián beszélgetek Markovval és Gáspival :D. Markov kiprovokálta, hogy bejegyzést írjak xD. Nos mivel Aizen bezárt engem egy dobozba, ezért nemvolt más választásom, minthogy Aaronhoz forduljak segítségért. A csapat úton van, h megmentsen :D sajnos Aizenen és Ulquiorán kell átverekedniük magukat, de szerintem ez piskóta lesz nekik:P Úgyhogy Aizent kérek roston sütve:D

Kirakok egy szavazást, hogy kit szerettek a legjobban :D Mármint karaktert ^^
Mindenki 3-at választott a sajátjai közül :D szal nem nagy a választék :P
Ui.: Segíts Aaron. Nagyon elgémberedett már a nyakam :S

29 megjegyzés:

  1. Legèrtelmesebb bejegyzèsed doma XD AIZEN FOG NYERNI.

    VálaszTörlés
  2. idiot, ez kajak megírta bejegyzésbeXD
    de ha már így alakult, ne szavazzunk saját karakterre:D

    VálaszTörlés
  3. hát MSNről lelép, de blogspoton bezzeg válaszolXD hááát ilyen embertXD

    VálaszTörlés
  4. Telon vagyok mert Aizen bezárt a dobozba

    VálaszTörlés
  5. csá
    én is keztem egy ijen kis sorozatot csak kis részzekel megér egy pillantást (ezen vannak a részek is) http://happymakkfriends.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. Én dharakra szavazok az sztem jobb mint a buzi ulqiorra

    Ui.: Markov am mért nem szayal A buzi a soridben mert ő fiú és rógyaszin haja van

    VálaszTörlés
  7. szar amúgy a szavazás. nem mutatja rendesen.

    VálaszTörlés
  8. jesszusom ezek inkàbb a pokemonos Ash-t szvazzàk mint ulquiorràt vagy grimmjowt XD

    VálaszTörlés
  9. igen :P inkább:D Jah és üzenem a nézőknek, hogy Aaron kiszabadított már :D és itthon csücsülök :P

    VálaszTörlés
  10. Ez nem ér! És hol van ebből Sisava? -.-"

    VálaszTörlés
  11. Fan Art http://4.bp.blogspot.com/-toCozfXg8Kk/ThlTfssvsJI/AAAAAAAAAGM/npC9pqrE3NY/s1600/ahgAJGCCGJC.PNG

    VálaszTörlés
  12. Mellesleg úgy lenne jó ez a szavazás, ha nem valakinek a blogján, hanem egy független oldalon lenne, mert itt egyértelműen mindenki Domahidi-senpai karaktereire szavaz. Nemtom emlékeztek-e, de amikor anno Gáspi és Domahidi Márk blogján is volt egy szavazás arról, h melyik a legjobb fan-made, Gáspi blogján mindenki szerint a JH, míg Domahidi-senpai blogján mindenki szerint a SNy volt a legjobb.(de lehet, h rosszul emlékszem)

    VálaszTörlés
  13. LOL
    Továbbra is csak én szavaztam Aizenre?

    VálaszTörlés
  14. És ha kitenném a szavazást az én blogomra és ott eldöntenék?

    VálaszTörlés
  15. No itt a várt kritika.

    Végignéztem az utolsó részt, a többit már régebben láttam, de ha megengeded nem szenvedem végig még egyszer magam rajta.
    Kezdjük a jó dolgokkal:

    Rajz: Nekem bejön. Néha fura, de am semmi gáz nincs vele. Persze ez így még mindig édeskevés, de legalább van miből kiindulni.
    Opening: Jó zeneválasztás, a képkockák is ügyesen vannak elhelyezve, dinamikus, hangulatos.

    Térjünk rá a kínosabb dolgokra.

    Zene: Esküszöm ha még egyszer meghallom azokat a kibaszott Narutós témákat (pl, ami 1:08-tól kezdődik), akkor lenyelek egy kiló betont. Ez persze csak személyes nem tetszés, de már tényleg iszonyú unalmas újra és újra ugyanazokat a betétzenéket hallani.

    Karakterek: Valószínűleg a Karakter Sémák című könyvből vágtad ki őket, és pont emiatt nem jók. Ráadásul még nem teljesen jön át, hogy mi is a különbség a fő karakterek között, igazából úgy éreztem mintha bármelyik megszólalhatna épp, ugyanazt mondanák.

    Történet: Unalmas. Unalmas a karakterek miatt, és unalmas a történések miatt. Sémák, sémák hátán. Ott van például Baron meg Liar esete. Eleve béna dolog volt, hogy hirtelen észreveszik Baronon a nyakláncot (eddig nem hordta vagy mi a rák? ), de hogy utána az még el is tűnik a nyakáról. Csak azt a célt szolgálta, hogy bemutassa Liar karakterét (amit amúgy nem láttunk már pármilliárdszor, történetekben stb /sarcasm). Ha mindenképp utalni akartál rá, akkor azt tehetted volna sokkal elegánsabb módon is. Gondolom tudtad már az elején, hogy lesz ilyen karakter, tehát az első részbe is bekerülhetett volna már, mittomén Baron felkel az ágyban és az asztalán ott van pár másik cucc mellett egy kép Liarról. Nem kell megemlíteni, hogy a bátyja, majd kiderül, de mégis egy egyszerű utalást kap, és nem pedig ugyanabban a részben, amelyikben megjelenik a tesója is, előtte lenyomod a nézők torkán, hogy ő bizony a bátyja. Próbálj meg merészebb lenni a történettel, igazság szerint adhatok tanácsokat privátban ha gondolod (mert én ilyen gheci jóarc vagyok).
    Legtöbbször túl is van nyújtva az egész, és másodperces üresjáratok vannak benne, amikor nem beszél senki, csak egy vagy két képet bámulunk.
    A karakterek motivációja is fura, valószínűleg kidolgozatlan. Mikor a 2. részben Sinned támad, akkor is igazából nem jön le, hogy ő tényleg erős lenne, vagy hogy bármi célja lett volna a támadással. Támad, azt ordítja meghaltok, megjön Aaron és elhúz. What? Ha már a jelenet végéig azt építgetted, hogy ő mekkora laza arc, akkor ne vágd haza az utolsó jelenetben.

    Poénok: Nem tudom igazából eldönteni, hogy azok poénok voltak-e vagy nem, mindenesetre szerintem hanyagold. Sokkal jobbat tenne a történetnek, ha sötétebb irányba mennél el, komolyan vehető dolgokkal.

    VálaszTörlés
  16. Nagyon köszönöm a kritikát. Nagyon sok hasznos dolgot látok abban amit mondasz. Igen nem voltak az első részek rendesek kivitelezve. Megfogadom a tanácsokat. Még egyszer köszönöm a kritikát^^

    VálaszTörlés
  17. Herp'ha megkèrhetlek majd ìrnàl nekem is egyet?Csak kìvàncsisàgbòl.
    Hàtha eltudlak turheto fazonnak is konyvelni XD
    Ha nincs kedved no problem...

    VálaszTörlés
  18. Megkérni megkérhetsz, csak valószínűleg nem mostanában fogom kielégíteni ezt a kérést. Ma is nyakig ültem átlaghőmérsékleti gráfokban, tengerszint adatokban, és még van egy másfél évad big bang theorym is vissza, ráadásul még szocializálódnom is kell. :O De utána természetesen eleget teszek a kérésednek, mert nyilvánvalóan nagyon érdekel, hogy képes leszel-e utána tűrhető fazonnak elkönyvelni.

    Doma: Szívesen.

    VálaszTörlés
  19. Markov elbeszélgethetnénk újra?:) Nyugi most semleges téma.

    VálaszTörlés
  20. koszi herp,ez csak a kritikàdtòl fugg ;)

    VálaszTörlés
  21. Meg attól, hogy mennyire vagy képes érzékelni az iróniát. ;)

    VálaszTörlés
  22. Meg attòl,hogy mennyire leszel kèpes gùny nèlkul leìrni XD

    VálaszTörlés
  23. What the...? :O Ez most tényleg Herp-Derp, vagy csak álmodom? Tök normálisan beszélsz, senpai!
    Nem gúnyolódásból mondom, de tényleg fura látni, hogy ilyen "tűrhető fazon" is tudsz lenni! Maradj így, ha megkérhetlek, mert nagyon jó kritikát írtál, és ebből tényleg látszik, hogy van némi (igencsak sok) sütni valód! MAXimális elismerésem!

    VálaszTörlés
  24. hù de sokakat àbràndìt ki herp derp mostansàg :D

    VálaszTörlés
  25. Ha már ennyire megy a piszi-puszi, akkor lehet csekkolni a blogomat is. Sőt anyukám megengedte, hogy a kommenteljetek!!444!44!4!!!

    VálaszTörlés