"A fejlődéshez két dolog kell:
fáradhatatlan kitartás, és az a készség, hogy olyasmit is el tudjunk vetni, amibe pedig sok időt és munkát fektettünk be."
Albert Einstein

"A Snickers hivatalosan is Flux serkentő"
Domahidi Márk

2011. április 26., kedd

Az új Generáció konkurenciái

Pacsi mindenkinek!
Mostanság rengeteg MAGYAR FanMade ütötte fel a fejét. Néhányat közöttük el is ismertek. És közülük némelyet igen is konkurenciaként lehet említeni. Lehet, hogy most ez a bejegyzés Dant-C egyik bejegyzésére fog hajazni, de ezt mindenképpen szeretném leírni. Igazság szerint 3 vetélytársba botlottam az utóbbi időben, persze minddel jó a barátsági viszonyom. Na akkor bele is kezdek.

Anime Gaiden:
Ez a FanMade szó szerint a semmiből került a szemünk elé mindenféle előrejelzés nélkül és nagy sikert aratott.
Sajnos hosszú időközönként fogják kiadni az alkotók. Mondjuk a munkához idő kell :) Mindenesetre addig nem tudok sokat mondani, amíg nem láttam több részt belőle. Egyenlőre a rajongói jelzések szerint az új Generáció legjobb FanMade-je :)

Espada Club:
Ez volt az első olyan FanMade, ami Bleach-el kezdett el foglalkozni. Mondhatni igazi áttörés volt. Markov remek rajzokat készít, amiben sajnos nekem is lenne még mit fejlődnöm. Tegnap kaptam tőle egy FanArtot, ami nagyon tetszett :D. Nem szívesem mondom, de az Aaron, amit rajzolt jobb lett, mint az eredeti.
Markové
Enyém
Láthatóan élethűbb lett a rajza. Az anatómia is jobb, de nyugalom dolgozom rajta.
Az EC az első részek óta azért sokat fejlődött.
Az első részek ilyenek voltak
És ilyen egy rajz, ha Markov tényleg beleadja a lelkét
Szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy az új Generáció 2. helyezettje. Animálásban ugyan van mit még fejlődni, de ez idővel behozható.

Jitsu Harcosok:
Az egyik legnagyobb vetélytársam és egyik legjobb barátom lett. A JH eredeti saját ötlettel indult el. Igaz, hogy az első pár rész gagyi volt, de azóta Gáspi is fejlődött, ha rajzolásban nem is változott katasztrofálisat, de animáció rajzolásba belejött :D
Ez volt a 3.részben
Ez pedig már az 5.rész
Most úgy néz ki, hogy ReMakeli az első 5 részt. Amikor pedig elkészül folytatja a 6.részt.

Nos nagyjából ezek azok a sorozatok akiket az új Generációban konkurenciaként lehet nevezni. Több sorozatot azért nem említettem meg, mert nem tekinthetők még vetélytársnak vagy nem ismerem őket.
Csákány :))
Ui.: Itt egy Aizen Markovnak a tegnapi névnapjára :P

7 megjegyzés:

  1. Huh, megtiszteltetés elsőszámú vetélytárs lenni:D kösz a jó dolgokat amit írtál, nem lesz ilyen sok idő két rész között, mint most csak nekem évvégén rengeteg dolgom van(főleg sport miatt), ezért kevés a szabadidőm, ezáltal a rajzolást szüneteltettem egy picit. De nem olyan soká jön a második rész:)(pontos dátumot nem mondok ;D)

    VálaszTörlés
  2. Jó az Aizened! :D

    Azért Gáspit még nem mondanám nagy vetélytársnak, de te tudod :D

    VálaszTörlés
  3. Kösz Matten!
    Valahol érzem, hogy ő egy vetélytárs, csak még nem érzett rá kellőképp és az nem mind1 ;)

    VálaszTörlés
  4. èn is vàrom nagyon az AG-t de nem csak azèrt mert tetszik :) Ugyanis bevallom,hogy az AG az a paròdia ami letaszìthatja sok erofeszitès nèlkul az EC-t a szìnpadròl ezèrt ok a legnagyobb rivàlisaim tovàbbra is baràti èrtelemben. csakhogy
    itt a konkurrencia ECvsAG nem olyan mint 1aè vs HB... ugyanis ott a szintbeli kulombsèg evidens volt. Itt viszont az amiben èn csùnyàn elmaradok az az animàciò mint màr gàspi is mondta.persze nem szabad figyelmen kivul hagyni aaront sem ^^ ami nagyon jò kis sorinak indult :) Hajrà mindenki :D ah ès koszi a fanartèrt Màrk :)

    VálaszTörlés
  5. http://1.bp.blogspot.com/-Jle4o44kUTE/Tblbe2vYlOI/AAAAAAAAAFM/mqizEu71yxU/s1600/Dharak+to+Nitelite+h%25C3%25A1tt%25C3%25A9rrel.bmp

    VálaszTörlés
  6. Wow szóval most már tippelgettek, hogy kinek milyen erőt szántam mi? XD Nem jártok messze az igazságtól:P Köszönöm a Fan Artot :D

    VálaszTörlés